Videón, ahogy elrabolták a télapót

Bekattan a Húsvéti Nyúl!

Videón, ahogy elrabolták a télapót
Videón, ahogy elrabolták a télapót

December 5-én az esti órákban a Télapó az utolsó élményajándékokat pakolta a puttonyába, amikor a Húsvéti Nyúl betuszkolta őt a Nyúlmobilba, és elrabolta a gyermekek álmainak megvalósítóját.

Hogy miért követte el ezt a bűncselekményt? Néhány óra elteltével meg is érkezett rá a válasz.

A Nyuszi évek óta irigykedve szemlélte, ahogy az ősz szakállú, mosolygós öregurat mindenki körülrajongja, levelekkel, kívánságokkal halmozza el, és megannyi csodálatos kalandban lehet része az év utolsó hónapjában. Igazságtalanság – gondolta a Nyuszi –, ez neki is jár!

Idén a Télapó úgy döntött, hogy leteszteli azokat az élményajándékokat, amiket ajándékba ad a gyermekeknek, így december 1-én megkezdte az első adventi ajándéktesztelő körútját: szélcsatornában lebegett, baltát dobált, lövészkedett, quadot vezetett, repülőre ült, golfozott – és ennél a pontnál telt be Nyuszinál a pohár.

Egy pillanat alatt kitervelte, hogy elrabolja a Télapót, és bizony ő lép a helyébe, ő teszteli le az élményeket. A bűncselekmény helyszínén a rendőrök hamar megtalálták a videót, amiben a Nyuszi elárulta tettének fő indítékát.

Ő szeretne a középpontban lenni és minden élményt kipróbálni. Nem igazság, hogy a Mikulásnak egy egész hónap jut, neki pedig csupán egyetlen egy nap! Egy sötét helyiségben, pislákoló lámpafénynél közölte a Mikulással: mostantól ő veszi át a szerepét, ő lesz a Télnyuszi.

Nyuszi – földön, vízen, levegőben

Nyuszi kezébe vette az irányítást. A tervei szerint minden egyes napon izgalmas kalandokat él át. A listáján szerepel: falmászás, 67-es Shelby mustang vezetés, Ferrari élményautózás, repülőgép- és tanktesztelés, már azon sem lepődnénk meg, ha gasztrokalandként répatortát sütne egy Michelin-csillagos séffel… Azonban elérkezik az a pillanat, amikor a Nyuszi besokall, és nem bírja tovább. De hogy hogyan is zárul a Nyuszi és a Télapó kalandja, az csak karácsonykor fog kiderülni.

Mindezt a kicsinek cseppet sem mondható kalandot egy 23 napig tartó adventi játékkal kötötték össze a szervezők, amit érdemes lesz az összes kommunikációs csatornán – Facebookon, YouTube-on, TikTokon stb. – nyomon követni.

„A Nyuszi minden este kisorsol egy »Túszt«, aki megnyerheti azt az élményprogramot, amit a Nyuszi is kipróbált”

– tájékoztatott minket Sashalmi Attila, a Meglepkék élménykutatója.

Élmények terén továbbra sincs lehetetlen

Ez a nem mindennapi karácsonyi kampány is azt mutatja, hogy ha egy álom valóra váltásáról van szó, valóban nincs lehetetlen. Korábban sokak számára a „bakancslistás vágyak” egyenlőek voltak azzal, hogy „a dolgok, amik velem sosem fognak megtörténni”. Ez mostanra teljesen megváltozott.

„Folyamatosan bővül a kínálatunk, amit az is jelez, hogy míg idén januárban 1100 élmény szerepelt a weboldalunkon, a számuk mostanra 2000-re nőtt. Fontosnak tartjuk, hogy csak olyan programokat ajánljunk, amiket mi magunk is kipróbáltunk, amiknek a minőségéről, élménygazdagságáról saját tapasztalattal rendelkezünk”

– emelte ki Sashalmi Attila, akitől azt is megtudtuk, hogy a legnépszerűbb ajánlataik vezetéssel kapcsolatosak, a Ferrari és a Lamborghini az abszolút kedvenc.

Aki igazi különlegességre vágyik, effajta lehetőségek közül is bőven válogathat: kipróbálhatja a sugárhajtású műrepülést, a Tolvajtempó című filmben szereplő Eleanort vezetheti a Hungaroringen vagy akár stresszlevezetésként egy autót is szétverhet baseballütővel – egy biztos, garantáltan libabőrös élmény lesz…

Mit Gondolsz a Cikkről? Pontozd!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

GIPHY App Key not set. Please check settings

Megvan az év legfinomabb diós bejglije

Megvan az év legfinomabb diós bejglije

Mit vegyünk fel az ünnepekre?

Mit vegyünk fel az ünnepekre?