in

Vár a Westend Tetőkert!

Város feletti korizás és mesés ünnepi hangulat

Vár a Westend Tetőkert!
Vár a Westend Tetőkert!

November közepétől nemcsak az ajándékok beszerzéséért lesz érdemes ellátogatni a Westendbe, hanem azért is, mert a város feletti Tetőkerten ismét megnyitja kapuit a nagyszerű programokat felvonultató téli csodavilág, a Winter Wonderland. Lesz körhinta, koripálya, fűtött sátor, izgalmas adventi programok és persze a finomabbnál finomabb karácsonyi ételek és italok sem maradhatnak el.

A forró csoki, forralt bor és kürtőskalács illatban úszó téli Westend Tetőkert november 17. péntektől egészen év végéig várja az érdeklődőket és a kikapcsolódni vágyókat.

A Westend népszerű közösségi terén, a Tetőkerten kialakított Winter Wonderland a hétköznapokon és hétvégén is korcsolyapályával és különböző programokkal várja a látogatókat, családokat és a baráti társaságokat, de akár a céges összejöveteleket is, egészen az év végéig.

A decemberi hétvégéken különböző koncerteken élvezhetjük az élő zene varázsát, fellép az Eszterlánc zenekar, Németh Juci és G. Szabó Hunor, Boebeck, illetve az Iszkiri együttes.

Lesz mézeskalács díszítés és meseolvasás Czirják Erikával, minden vasárnap a Messzelátó Egyesület tart kézműves foglalkozásokat, illetve december 3-án a Mikulás is megérkezik a Tetőkertre!

A karácsonyhoz közeledve lesz még Vegán Christmas, majd a Buborék együttes és a Valami Swing koncertjével búcsúzik a színes rendezvénysorozat. A Winter Wonderland by Westend egészen december 31-ig várja a látogatókat, hogy a két ünnep között is kipróbálhassák a korcsolyapályát vagy a körhintát.

Nyitvatartás

A város feletti jégpályát hétköznap 12:00-től 22:00 óráig, hétvégén pedig 10:00 és 22:00 óra között lehet használni.

A belépés ingyenes a 10 év alatti gyermekeknek és azoknak, akik rendelkeznek érvényes VI. vagy XIII. kerületi lakcímkártyával. 10 éves kor felett 1500 forintért lehet belépőjegyet venni, amit a bevásárlóközpont vissza is ad Westend ajándékkártya formájában.

Az összeg a kártyán megjelölt időpontig levásárolható a bevásárlóközpont ajándékutalványt elfogadó üzleteiben. Annak sem kell aggódnia, akinek nincs korcsolyája, mert a helyszínen korcsolyabérlésre is van lehetőség.

A körhinta is páratlan élményt ígér, amire a három és tizenkét év közötti gyermekek ingyen felülhetnek szülői felügyelet mellett. Ehhez mindössze a Westend applikációt kell letölteni és bemutatni az abban található körhinta-kupont, amelyből egy készülékről 2 db használható fel naponta. A körhinta a hét mindennapján 12:00 és 20:00 óra között várja a gyerekeket.

Vár a Westend Tetőkert!
Vár a Westend Tetőkert!

A Winter Wonderland nemcsak a vásárlóknak nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra.

A Tetőkert különleges szabadtéri helyszínként szóba jöhet a cégek számára is, ha közös ünnepi koccintásról vagy évvégi csapatépítőről van szó. Ha még nincs ötlet arra, hogy hogyan lehetne lezárni az évet a kollégákkal vagy a céges partnerekkel, akkor a város feletti, varázslatos hangulatú Tetőkert remek választás erre a célra is.

A programok és az események a Westend és az Eötvös10 együttműködésében, valamint külsős partnerek szervezésében valósulnak meg, részletes információk a Winter Wonderland by Westend Facebook eseménynél, illetve a Westend oldalán olvashatók.

A Westendről

A Gránit Pólus csoporthoz tartozó Westend Magyarország első vegyes hasznosítású épületkomplexuma. Bevásárlóközponti része – mely 1999 novemberében nyitotta meg kapuit – 200 000 m²-en több mint 400 üzlethelyiségnek és közel 50 vendéglátóipari egységnek ad otthont, így biztosítva, hogy vásárlói mindent megtaláljanak egy helyen. A bevásárlóközpont tetején húzódó Westend Tetőkert pedig a környék legnagyobb zöldfelületeként több mint 3 hektáron várja programokkal és szabadtéri kikapcsolódási lehetőségekkel nemcsak vásárlóit, hanem a környéken élő embereket is.

A Westend város a városban.

Hatással van a környezetére, ahogy a környezete is hatással van rá. Célja, hogy közösségeket teremtsen, élményeket adjon, szemléletet formáljon.

A kiemelkedő üzletkínálat mellett folyamatosan fellelhetők akciók, szórakoztató programok, jótékonysági és társadalmi kezdeményezések várják a látogatókat, emellett pedig a Westend számos, a fenntarthatóságot és a közösségépítést előtérbe helyező projektet is indít.

Még több információért kattints az alábbi linkekre, vagy látogas el a Westendbe! 

????www.westend.hu

????https://westend.hu/blog

????https://hu.linkedin.com/company/weu

????https://www.facebook.com/westendshoppingcenter

???? https://www.facebook.com/westendtetokert

A Szárítógép Választásának Alapjai

A Szárítógép Választásának Alapjai

Az Akvárium Vízmelegítő Fontossága és Választási Tippek

Az Akvárium Vízmelegítő Fontossága és Választási Tippek